Η συγκέντρωση και επεξεργασία αιγοπρόβειου γάλακτος για την παραγωγή τυροκομικών προϊόντων

Κάθε γαλακτοκομική περίοδο, το τυροκομείο επεξεργάζεται από 4.000 έως 5.500 τόνους γάλακτος, παράγει 1.000  τόνους τυροκομικών προϊόντων ενώ αποδίδονται στους παραγωγούς Κτηνοτρόφους-προμηθευτές του Συνεταιρισμού 5.000.000 ευρώ κατά Μ.Ο. ετησίως.

Η «Ένωση Α.Σ.Ρ.». με πρώτη ύλη το αιγοπρόβειο γάλα των παραγωγών της, παράγει (ποσοστά επί του συνόλου):

  • Κύρια προϊόντα: Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. (50%), Κεφαλοτύρι (10%), Λευκό τυρί άλμης (10%).
  • Προϊόντα τυρογάλακτος: Ανθότυρος ξηρός (15%), Ανθότυρος μαλακός (Μυζήθρα γλυκιά) (10%).
  • Προϊόντα βουτύρου: Κρέμα Γάλακτος – Ανθόγαλο (2,5 %), Στακοβούτυρο (2,5 %).

Τα τυροκομικά προϊόντα με την εμπορική ονομασία ΜΙΝΩΣ, διακινούνται μέσω του Supermarket της Ε.Α.Σ.Ρ.  καθώς και των αλυσίδων SM, Carrefour, Μαρινόπουλος, Βασιλόπουλος, Χαλκιαδάκης, ΙΝΚΑ, Μασούτης, Φαιστός, Χάρμα.

Ύψος επένδυσης 1.000.000 €

Κάθε γαλακτοκομική περίοδο, το τυροκομείο επεξεργάζεται από 4.000 έως 5.500 τόνους γάλακτος, παράγει 1.000  τόνους τυροκομικών προϊόντων ενώ αποδίδονται στους παραγωγούς Κτηνοτρόφους-προμηθευτές του Συνεταιρισμού 5.000.000 ευρώ κατά Μ.Ο. ετησίως.

Η «Ένωση Α.Σ.Ρ.». με πρώτη ύλη το αιγοπρόβειο γάλα των παραγωγών της, παράγει (ποσοστά επί του συνόλου):

  • Κύρια προϊόντα: Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. (50%), Κεφαλοτύρι (10%), Λευκό τυρί άλμης (10%).
  • Προϊόντα τυρογάλακτος: Ανθότυρος ξηρός (15%), Ανθότυρος μαλακός (Μυζήθρα γλυκιά) (10%).
  • Προϊόντα βουτύρου: Κρέμα Γάλακτος – Ανθόγαλο (2,5 %), Στακοβούτυρο (2,5 %).

Τα τυροκομικά προϊόντα με την εμπορική ονομασία ΜΙΝΩΣ, διακινούνται μέσω του Supermarket της Ε.Α.Σ.Ρ.  καθώς και των αλυσίδων SM, Carrefour, Μαρινόπουλος, Βασιλόπουλος, Χαλκιαδάκης, ΙΝΚΑ, Μασούτης, Φαιστός, Χάρμα.

Ύψος επένδυσης 1.000.000 €

 
Κύλιση στην κορυφή